Mariann Lapjai

Mariann Lapjai

Karácsonyi kívánság

2022. december 20. - Kalmár Mariann

Volt egyszer egy kislány, nagyon várta a karácsonyt. Ezúttal, nem szánkót, vagy más játékot kért édesanyától, hanem csak annyit, hogy találkozzon a soha nem látott édesapjával, akiről semmit sem tudott. Az édesanyja fájó szívvel hallgatta a kérést, mert tudta, hogy ez soha nem fog teljesülni, de nagyon is tudta hol van, nem is olyan messze tőlük. Csak hát… 

Míg ezen gondolkozott. A kislányára nézett, aki az ablakot bámulta és várta a csodát. Hogy is mondhatta volna el, hogy az apja börtönben ül, és ez a hely nem kislányoknak való. De igazság az volt, hogy egy ideje, maga az édesanya se tudta, mi van a férfival, akiért addig odáig volt, hogy él e még a börtönben. Bűntudat is gyötörte, hogy cserben hagyta a férfit, de nem tudta megbocsátani neki, hogy bankot rabolt, pedig tudta hogy miatta tette… A ház amelyben éltek, azt akarta megmenteni a férfi, az adósságokat kifizetni és egy csodás jövőt biztosítani a kislányának és persze a kedvesének, csak ennyit szeretett volna. Teltek a napok, és a kislány egyre inkább kérlelte anyját, és a nő egyre inkább a férfira gondolt, vajon mi lehet vele… 

Egy nap érdeklődött a börtönben és kiderült , pár napja engedték szabadon. A nő ekkor összerezzent, két dologra gondolt, akkor miért nem jött meglátogatni őket, és mi lesz ha mégis eljön… Már csak két nap karácsonyig. És tudja, hogy a férfi meg fog jelenni. Szenteste napján, a kislány nézte az ablakot, és egy férfi tűnt fel a távolból, a férfi egy plüssmackóval és egy rózsával megjelent. 

A kislány kiáltott, anyuuuuu, és a nő ahogy meglátta, kilépett papucsban és a férfi elé futott. Egyszerre mondták ki: Meg tudsz bocsátani és megölelték egymást , a kislány zokogva odafutott és a férfi a nyakába vette. A nő egyet kért soha többé, ne csinálj ekkorra butaságot, ami miatt eltűnsz az életünkből. Soha többé. Mindig veletek leszek mostantól. 

Írta: Mariann lapjai

snowman-321034_1920.jpgBoldog karácsonyt! 

Rossz tapasztalatom a Nuuvella oldallal

Elkezdeni egy sztorit nagyon egyszerű, de befejezni, ááá, kínlódás, legalábbis nekem.

dscn1244-600x450.jpg
  Mégis szeretek olykor tollat ragadni, így történhetett, hogy kipróbáltam így az írók netflixének nevezett oldalát, a nuuvellát. Mikor megjelent ott a blog funkció is, pár videómat is megosztottam ott, ekkor letörölték a fiókomat.

  Tovább

  Debreceni képek és egy fotópályázat

  Ősszel találkoztam a Magyarország365 nevű fotópályázattal, gondoltam erre be kell neveznem, igaz nincs százezres fotómasinám, csak egy mobiltelefonom, és persze egy barátnőm, Niki, aki válalta, hogy fótokat készítsek róla.
  22.jpg
  Jó közös program volt, talán nem nyertünk, de jól éreztük magunkat, ez időtájt, októberben maszkot se kellett hordani, ezért nincs többnyire a kéeken, csak kellék volt egyes képeken a maszk.
  Debrecen egy szép város és ezt szerettük volna megmutatni, na meg abban a reményben is fotóztunk, hogy már vége lesz a járványnak és újra lesz élet. 

  süti beállítások módosítása