Ázsiai sorozatok 3. rész (Tajvan)

Nem sűrűn nézek tajvani sorozatot, mert szerintem a többségük elég vontatott és  tényleg csak azoknak valóak, akik baromi türelmesek és  szeretik a szappanoperákat.


1.jpg


Ami miatt mégis jók:




  1. A zene, ami fülbemászó és olykor  pörgős is, szóval elégé bejövős.

  2. Szerethető, sajnálható, olykor utálható szereplők.

  3. Hülye, vicces szitúációk

  4. Na és persze szerelmi szálak is baromi jók, igaz ezeknek azoknak is kell lenniük, mert a szerelmi szálak adják általában ezeknek a sorozatoknak a magját, a velejét.


Negatívumok:



  1. Túlságosan vontatottak, mást tényleg nem lehet felhozni ellenük.

  2. Na jó, talán még egy dolgot, hogy némelyik annyira gagyi, hogy fejemet verem tőle a falba.


Hi My Sweetheart


Ez egy Betty a csúnya lány történet, csak itt a srác a (itt elégé gombafejű) Betty és félreértés miatt mennek szét. Pár résszel később, akarom mondani pár évvel később a véletlen megint össze hozza őket és a fiú már megszépült macsóként, nem árulva el valódi kilétét, bosszút akar állni a nőn. Röviden ennyi a történet.



Érdekesség, még, hogy rengeteg tajvani sorozatban  Rainie Yang játszik.


Rainie Yang


Az 1984-es születésű lány már 20 sorozatban szerepelt, így nem csoda, ha az ember tajvani sorozatot akar nézni, akaratlanul is belebotlik.


rainie-yang.jpg


A sorozatai mellett egy műsorvezető és popikon is.


[embed]https://www.youtube.com/watch?v=7867L9p7_bw[/embed]


Bővebben: Rainie Yang-ről


The Devil Beside You


Ez is egy Rainie Yang-os sorozat, csak míg a Hi My Sweetheart-ban egy igazi  vadócot játszott itt egy szende lánykát, aki ép meg akarja mondani a kiszemeltjének, hogy szereti, csak véletlen az iskola legijesztőbb alakjának vall szerelmet, valahogy így kezdődik . Részletesebben olvashatsz róla: dramakiralyno.wordpress.com -on



Drunken to Love You


Két idegen szerelmi bánatuk miatt annyira leiszák magukat, hogy részegen összeházasodnak. Látunk már ilyet, de mindig örökzöld téma. Csak ezzel is az volt a bajom, hogy már az első rész olyan vontatott volt, hogy nem bírtam végig nézni.



Egyelőre ennyi, mert tényleg elég ritkán nézek tajvani sorozatot, de ha bejövős ezek alapján, akkor nézd mindenképp, illetve egy próbát megér, úgyis kiderül, hogy bírod-e vagy sem.

A bejegyzés trackback címe:

https://mariannlapjai.blog.hu/api/trackback/id/tr8116615724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.07.05. 09:48:28

Eddig csak két tajvani sorozatot (Princess Stand In és Just You) láttam, de mindkettő nagyon tetszett. Az előbbi ugyan kicsit vontatottan indul, de utána annál jobb, az utóbbinak egyelőre csak 9 része elérhető, mert most sugározzák a tévében. Leginkább a viki.com-on szoktam nézni az ázsiai filmeket, sorozatokat. Nagyon sok sorozat van fenn szuper minőségben. A fordítók folyamatosan dolgoznak, csak figyelni kell, hány százalékon áll a fordítás. A nyelveket is be lehet állítani, bár magyarul viszonylag kevés film érhető el.

Mariann Lapjai

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása