Tablettel segítették a rászoruló tanulókat a nagycsaládosok

Csodás dolgokat tesz a közösségért a „Mindent a családért” Nádudvari Nagycsaládosok Egyesülete. Ételosztás és közös rendezvények mellett az egyesületi nagycsaládok gyermekeit tablettel segítették a pandémia alatt.

kids-gdadfb9af2_1920.jpg

Ez időszak alatt, amíg tartott az otthontanulás, segítséget kérhettek az egyesületi családok a ”Mindent a családért” Nádudvari Nagycsaládosok Egyesületétől. Zárt Facebook csoportjukban jelentkezhettek a rászorultak, akiknek nem volt a digitális oktatáshoz elegendő készülék. Számukra kölcsönbe adtak egy - egy új tabletet.

- „Sajnos 2020. tavaszán olyan dolgot kellett megélnünk, amire még gondolni sem mertünk. A pandémiás helyzet következményeként bezártak bennünket, korlátozták, mikor és hova mehetünk, kivel lehetünk együtt” - mondta el Burkovics Lajos, a ”Mindent a családért” Nádudvari Nagycsaládosok Egyesület vezetője. 

 - „A vírushelyzet okozta kellemetlenségek ellenére elmondhatom, hogy a tagcsaládjaink száma évről évre növekszik. Egyre több család gondolja úgy, részese szeretne lenni közösségünknek. Mint Nádudvar egyik legnagyobb civil szervezete, egyénenként és közösségként is igyekszünk úgy élni és tevékenykedni, hogy vonzóvá tegyük a nagycsaládos életformát. Bízom benne, hogy újra lehetőségünk lesz programokat, kirándulásokat, közös együttléteket szervezni, valamint egyesületi életünk mellett a város közösségi életében is ismételten egyre nagyobb mértékben tudunk részt venni” - nyilatkozta Burkovics Lajos. 

Jelenleg november 7-re készül a szervezet, amikor a Nagycsaládosok Országos Egyesületének – 2020. őszére tervezett, de a pandémia miatt elmaradt - „ Felső – Tisza régió önkénteseinek köszöntése” rendezvényét tarthatják meg Nádudvaron. A rendezvényen a régió egyesületeinek kiemelkedően aktív tagjainak munkáját fogják meghálálni Nádudvaron.   

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mariannlapjai.blog.hu/api/trackback/id/tr6016732524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Mariann Lapjai

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása