Amikor te csak egy kabát vagy, felhúznak, majd elhagynak

man-1075770_1920.jpg

Ha fázik magára húz, ha melege van ledob  magáról, úgy bánik veled mint egy kabáttal. - Ezt egy kommentelő írta, de nagyon igaz.

Egyik facebook csoportban olvastam, hogy nem csak én voltam ilyen szituban, amikor kabátnak használtak.

Egy nő még főzött, mosott, takarított is a szerelmére, mert a szomszédban lakott és le is feküdtek jó párszor, de még ezek után is azt mondta, nem szereti a lányt. Habár volt osztálytársak és barátok voltak, de még sem. Ezt a szokásos dumával magyarázta, hogy sokan elváltak körülötte, rengeteget csalódott, ő nem akar kapcsolatot, de akkor kérdem én minek tartja fent vele ezt a kapcsolatot?

Nyilván, mert a pasiknak ez kényelmes, így ha összejön mással is nem probléma, hisz nincsenek együtt.

A nő a következő kérdést tette fel: "Mit tegyek?! Szakítsak meg vele minden kapcsolatot? Nagyon nehéz csak barátként ránézni."

Tanácsok , amit mondtak neki:

  • "Legyél őszinte és mond meg neki többre vágysz mint barátság, életre szóló szerelemre"

  • "Ne erőltess semmit, fogadd el most így őt, pusztán fél a csalódástól, de minden szépen alakulhat."

  • Egy tanács amivel én is egyetértek és aki mondta ezt a kabát hasonlatot: "Ezt magadnak kell eldöntened. Ahogy olvasom neki kell egy barátnő aki a bejárónő és az ágyasa is egyben. Neki ez így tökéletes . Így senkitől sem kell függnie. De gondolj magadra. Ez kell neked ? Nő vagy nem pedig cseléd vagy egy kabát ....ha fázom felveszem ha melegem van ledobom ? Persze,hogy ledöbbent mert ha ezt nem folytatod nincs aki minden téren kiszolgálja. .... Bármennyire szereted kérdezd meg mi a célja. Ha csak ágyas kell neki akkor inkább sírj át pár éjszakát s kezdj új életet"

Van még rengeteg hozzászólás, de ez a kabátos szerintem nagyon igaz. Mindent megkap a pasi, gyakorlatilag együtt járnak, még sem hívja kapcsolatnak, mégsem mondja, hogy szereti.

Pedig ez a legkevesebb, az anyám mondta nekem, addig ameddig legalább azt nem hazudja, hogy szeret, le ne feküdj senkivel és milyen igaz.

 

Sokkal, másabb abban a hitben szeretkezni, hogy szeret, mint zokogni utána, hogy még mindig nem szeret.

A másik anyai bölcsesség, amit kaptam,  addig értékelnek és tepernek a pasik, amíg elérhetetlen vagy, nem kapnak meg. Ezt az időszakot kell még jobban kitolni, ami lássuk be nem is olyan könnyű ha nagyon bejön valaki.

Csak az a kérdés, hogy utólag mi a megoldás, ezt én sem tudom, de van pár tanács, plusz a saját kútfőd amiből válogathatsz. Egy azonban biztos, ne légy kabátja senkinek!

 

A barátság extrákkal a legtöbbet nem működik, mert valaki többet akar, mint pl. ez a nő.

Egy férfi írta "biztos, hogy sokkal több olyan nő van, akivel le tudnék feküdni, mint akikkel párkapcsolatot létesítenék. Mert mi pasik ilyenek vagyunk. Azt is képesek vagyunk megkívánni, akivel nem kötnénk össze az életünket, de még a haveroknak sem feltétlenül mutatnánk be." she



Nagyon sok pasi szeretne barátság extrákkalt a kényelem miatt: "Nekem pont egy ilyen kapcsolat kéne jelenleg. Azért, mert belefáradtam az exekbe, a kapcsolatokba, és tanulnom kell rengeteget, emellett szeretnék magamra időt, nem vagyok kíváncsi mások hülyeségeire. Egyedül szeretnék lenni, ennek ellenére nem akarok lemondani a szexről, viszont csak szex miatt nem jönnék össze valakivel. Ezért kéne egy szex kapcsolat, ahol semmi negatívum nincsen, csak szex. Max. barátok vagytok, megértitek egymást, meghallgatjátok, de ennyi. Vagy még ennyi se, csak összejártok szexelni. Nekem ez lenne a legideálisabb jelenleg."gyakori

Hamar ilyen kapcsolatba kerülhetünk, ha nem vigyázunk, aztán ha beleszeretünk, csak mi bánjuk meg, ezért jobb a szeretlek szót megvárni és csak utána odaadni magunkat, már ha készen állunk erre a lépésre. Legalább hazudja, hogy szeret!



A bejegyzés trackback címe:

https://mariannlapjai.blog.hu/api/trackback/id/tr9716673016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Motorogre 2021.08.29. 12:02:22

Furcsa a női lélek. A nagypapa a 30-as években külön erre a célra tartott kis lakásába vitt fel cselédlányokat stb, és szeretkezés közben igért nekik ékszert, ruhát, bált, utazást.
Utána megkérdezte őket: elhitték-e ? ÉS a válasz legtöbbször az volt: tudták hogy nem igaz, de olyan jó volt hallani.
Kilencven éve történt mindez, semmi nem változott ?

Mariann Lapjai

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása