Cher a legfiatalabb 70-es nő a világon

Cher, a különleges hangú énekes/színésznő 2018-ban a Mamma Mia! második részében feltűnt és a londoni premieren Meryl Streep-pel csókot váltott. Vajon miért csókolóztak? Mikor kezdte el magát plasztikázni Cher? Mivel futott be? Ha kíváncsi vagy, hallgasd meg a kis videós beszélgetést Mariann-nal és Nikivel.

 

 

 

A londoni premieren a csókjelenet azért is volt érdekes, mert anyja lányát játszották a Mamma Mia-ban, jóllehet a valóságban csak 3 év van közöttük és ez biztos látszott volna is ha játszanak mindketten a második részben. Mamms Mia 2 -ben csak Cher játszott, de ez se volt semmi, a 70-es éveiben járó színésznőn nem fog az idő, jó mondhatjátok erre a plasztika miatt, de a tartása, a mozgása, is olyan mint egy jó karbantartott 50-es nőé. Nagyon fiatalos még most is.

 

Vissza Meryl és Cher csókjára. Miért csinálták? Talán így akartak kitűnni? De nem volt ebben semmi újdonság és ez már senkit sem érdekel, ugyanis \"Cher nem az első női kolléga, akit Meryl Streep megcsókolt: 2010-ben Sandra Bullockkal, 2003-ban Emma Thompsonnal csattant el a nyelves puszi.\"

 

Cher  akkora ikon, hogy sokszor csak Cher-ként jelenik meg egy sorozatban vagy egy filmben, mert ő a Cher. Egy atomtámadás után, csak Cher és a csótányok maradnak a földön- mondja Cher magáról. 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mariannlapjai.blog.hu/api/trackback/id/tr8516616030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Mariann Lapjai

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása