Vizet talán nem is kellett volna bele tenni, mert picit víz íze lett. Csak 2 tojást tettem bele, mert én hígan szeretem a tojásos lecsót, ezért még mielőtt a tojást hozzátettem egy pohárnyi lecsót kiszedtem és miután a másik felét tojással megfőztem hozzáöntöttem a pohárnyi lecsót, így tényleg jó kis híg lett.
A szalonna meg túl nagy lett még főzés után is, mert túlságosan nagy darabokra vágtam.
A bakikat leszámítva egész jó lett.
Hozzávalók:
- szalonna (picit kisebbre kellett volna vágnom)
- pici olaj
- paprika (amennyit gondolunk)
- paradicsom (amennyit szeretnénk)
- pici víz (ez elhagyható)
- paprikapor
- pici só + cukor
- kolbász+szalámi
- 2 tojás
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.