Év végi hajrá


Az ünnepi időszakban kicsit felpörgött az élet, persze lehet máskor is ennyire pörgös, csak én friss szemmel ezt tapasztaltam.



Volt a negyedik adventi gyertyagyújtás, amit a művház még szerdán (december 20-án) megtartott a negyedikesek műsorával, polgármesteri köszöntővel. A műsorból mutatok egy kis videót:


https://www.youtube.com/watch?v=taoGoWqfH8c


A művelődési központ már karácsony előtt el kezdett készülődni a szilveszteri bulira, amire a jegyek már hetekkel ezelőtt elkeltek, majd karácsony után folytatódott a hajtás.


Szilveszter nélkül nincs új év sem és ahhoz hogy mi bulizhassunk mennyi energiát fektetnek a szilveszter napján dolgozók, de akár napokkal előtte is sok energia rámegy, egyetlen napért, a mi örömünkért.


Évről évre színvonalasabb a buli. Videóra vettem ahogy díszítik a művelődési házat:


https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=x3JMmSbpVuA


 Annyi arc, annyi ember, mind külön személyiség, de mégis a dolgozók egy nagy család.


Szilvesztert nem csak a jó buli miatt várjuk, amit a művház ígér, hanem mert búcsút mondunk minden rossznak, ami ért minket az év során, és várjuk, hogy a jövő év százszor jobb legyen.


Megfogadunk valamit, amit lehet már újév első napján megszegünk, pl. leszokunk a cigiről, nem eszünk több édességet, de mégis a remény miatt várjuk a szilvesztert, az újévet.


Boldog Új Évet!

A bejegyzés trackback címe:

https://mariannlapjai.blog.hu/api/trackback/id/tr8316615804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Mariann Lapjai

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása