Várós évvégi filmek


Város filmek, nagyon ritkán írok új filmekről, de most van néhány, amit várok.



Boldog halálnapot!


Thriller-nek van kiírva, de szerintem kicsit horror műfaj is, újraéli a napot, miután megöli valaki. Hasonló filmeket már láthattunk, pl. Végső állomás, bár itt csak megálmodja a halálát vagy éppen az Idétlen időkig című vígjáték, ahol bár nem hal meg állandóan, de folyamatosan újra éli a napot. 


https://www.youtube.com/watch?v=39wI4GluhWo


 


A nő csengőhangja 50 Cent: In Da Club szólal meg minden reggel. mert szülinapja van az nap, mikor meghal, ezért Boldog halálnapot! a címe.


https://www.youtube.com/watch?v=02btlqtot6Q


 


Madame


Amiről már beszéltem, a Madame, a romantikus film, a cseléd és a szerelem, így is lehetne hívni a filmet, előzetes alapján meg kell nézni. Rossy de Palma új filmje, aki A tökös, a török, az őr meg a nő című film szépsége volt.


https://www.youtube.com/watch?v=CswPGk2M2Y4


 


Megjött apuci 2


Bár ez folytatás, de nekem tetszett az első rész, hát ha ez se lesz rosszabb film, ezt is meg fogom nézni majd, ha minden összejön. Történetet úgy bonyolítják, hogy az apa nevelő apa páros mellé jönnek még a nagypapák.


https://www.youtube.com/watch?v=fqSPBaV74Dw


 

A bejegyzés trackback címe:

https://mariannlapjai.blog.hu/api/trackback/id/tr8616615828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Mariann Lapjai

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása