Váratlan jó film!


Megnéztem a Váratlan szépséget és könnyekig hatott. Mindenkinek ajánlom, aki végre egy mondanivalókkal rendelkező filmet akar nézni. Azt hittem, ma már nem csinálnak jó filmeket, de ez a film megcáfolta.



https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=OmXZ4u14qEo


 


Történet: Meghalt egy főrészvényesnek a gyereke két évvel ezelőtt, nem tudja feldolgozni, a cég megsínyli és el akarják a többiek adni, de nélküle nem lehet, ezért felbérelnek 3 színészt. \"Lehet nem kellene mindenáron ráerőltetned a saját valóságodat, hanem inkább lép be te az övébe...\"-mondja ezt az egyik szereplő. A színészek megtestesítik a halált, az időt, a szeretet. A három részvényes, akik felbérelték a színészeket, az ő gondolkodásmódukat is megváltoztatja a halál, az idő , a szeretet.


Mind a három részvényesnek meg van a saját problémájuk. Egyikük haldoklik, másikukat elutasít a saját lánya, harmadikuk kifut a gyerekvállalás idejéből és a végén mond neki egy okos dolgot az Idő:


\"Tudod, Claire, nem kell hogy a gyerekeid belőled jöjjenek. Úgy is lehetsz az anyjuk. Szóval szerintem még ne add fel a küzdelmet az idővel.\"


Port.hu-n írták: \"Hány nő nem tud gyereket szülni és 40 éves korára három gyerekes cuki videókat posztolni a facebookon.\"


Nem akarom lelőni a dolgokat, ezért a történetről csak ennyit írok.


Kulisszák mögött: \"Will Smith... a szerepet visszamondó Hugh Jackman helyére ugrott be.\"


\"Helen Mirrenről és Keira Knightleyről nem is beszéltünk, és milyen furcsa, hogy az itt említett összes színésznő angol! Őket jó nézni, és ez szinte az egyetlen kellemes dolog a filmben – aki szereti New Yorkot, annak a város a másik, de minden más fájóan manipulatív és darabos.\" -írja a kritika.


Szerintem látni kell ezt a filmet, a lehúzó kritikák ellenére, nagyon is jó film.


Aki érintett, vagyis vesztett el gyereket stb. , az nem biztos, hogy könnyen meg tudja nézni ezt a filmet. Sok mondanivalója van. 


(Papír zsebkendő elengedhetetlen a filmhez.)


 

A bejegyzés trackback címe:

https://mariannlapjai.blog.hu/api/trackback/id/tr4416615826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Mariann Lapjai

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása