Columbo és a női gyilkosok


Régi filmsorozatok szerelmeseinek, akik szeretik a krimiket, kihagyhatatlan filmsorozat volt a Columbo, nagyon sok része volt. (Spoileres lehet!!!)


A nőkkel csak a baj van, még az egyikük Columbo feleségét is meg akarta mérgezni.



Főleg férfi gyilkosok szerepeltek a Columboban, de most nem róluk fogok beszélni, hanem a női gyilkosokról.



  • A legpofátlanabb volt, aki meg akarta ölni Columbo feleségét:



Columbo: Nyugodjék békében /Columbo: Rest in Peace, Mrs. Columbo/ volt a címe





  • A legidősebb gyilkos, aki nő is volt a Columbo: Kapj el, ha tudsz!/Columbo: Try and Catch Me/ részben szerepelt, 81 éves korában Ruth Gordon alakította.



\"Paradox dolog ilyet mondani, de a sorozat történetének talán legszimpatikusabb gyilkosát hozza el nekünk ez a rész – az egyik legkegyetlenebb gyilkossággal egyetemben.\" (filmtekercs.hu )Ez a széfbe zárós rész.




Egyébként nem tudom pontosan hány női gyilkos volt a sorozatban, de az biztos, hogy kevesebb mint férfi. Ez nekem a top 3 +1 női gyilkos a sorozatban, akikre emlékszem is.


A nők általában személyes sérelemből, inkább bosszúból ölnek, addig a férfi gyilkosok nagy része a Columbo-ban üzleti  érdekből.


Egyébként még ha olykor flörtölt is női gyilkos Columbo-val, ő soha nem lépte át a határt. Hű maradt a láthatatlan feleségéhez, akit mi soha sem láthattunk.


Columbo volt a legerkölcsösebb nyomozó a filmvásznon, egyetlen szenvedélye a szivar volt, de nem ivott, nem nőzött, még a kutyájához, kocsijához, balonkabátjához is hűséges volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://mariannlapjai.blog.hu/api/trackback/id/tr6316615758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Mariann Lapjai

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása