Tervezd meg álmaid meghívóját és nyerj!

 


 3_1.jpg


Esküvői meghívót választott Alexandra és Bandó, de ti sem maradtatok még le semmiről. 


Tervezz meg saját esküvői meghívótokat és ha te leszel a legügyesebb, a Kreatív Design Stúdió akár megbízást is ad és a ti meghívótokat is elkészíti.


 



Divat változó, a párok sem egyformák, lehet elegáns egy meghívó vagy egyszerű, modern, letisztult, de akár extravagáns is.


Egy meghívónak annyi információt kell tartalmaznia, amennyi szükséges. Ne túl sokat, ne túl keveset. \"A dizájnelemeken, versen, idézeten kívül szerepeljen rajta az ifjú pár neve, az esküvő időpontja és helyszíne, és esetleg feltüntethetitek, ha van különleges kívánságotok a násznép felé. Legyen félreérthetetlen, hogy kinek szól a meghívó, minden nevet tüntessetek fel rajta, ha pedig lehetőség van kísérőt hozni, ezt is egyértelműen jelezzétek. Írjátok rá, hol és meddig jelezzen vissza a vendég, hogy részt vesz-e a ceremónián, ha pedig van esküvői weblapotok, ennek címét is tüntessétek fel.\" (Forrás: retikül)


Budai Bettina, Alexandráék meghívójának készítője:


Egyéni igény befolyásolja a meghívó  kiválasztást, nem a divat, bár a csipkéset nagyon szeretik.  Már 5 éve tervezek rendezvényekhez plakátot, szóróanyagot, hozzá meghívót. Esküvői meghívót viszont nem olyan régóta, viszont nagyon szeretem készíteni.


Megmutatta a 3 meghívót, amit ő tervezett:


1.


2.


3. A tekercses:


A 3. verziót (a tekercseset) választották.


Légy te is tervező!


Te megtervezed, mi megvalósítjuk és ajándékba elkészítjük neked, valamint , akár felkérést is kaphatsz a Kreatív Design Stúdiótól tervezésre. - mondta el  Tóth Pálma (Nász Láz főszervezője).  NászLáz facebook csoportban vagy a Kreatív Design Stúdió facebook oldalán feltöltheted a tervedet. (Legyen ott az neved és párod, férjed vagy képzeletbeli szerelmed neve.)

A bejegyzés trackback címe:

https://mariannlapjai.blog.hu/api/trackback/id/tr1616615770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Mariann Lapjai

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása