Kapcsolati státusz: kapcsolatban vagy épp házas

Nem csak szingli társkeresőkkel lehet találkozni a neten, hanem olyanokkal, akik belefáradtak a kapcsolatukba és kikacsintanának, szeretőt keresnének és be is vallják mindenki előtt.Ma találkoztam egy érdekes bemutatkozó szöveggel, ami így szól:



\"Szeretőt keresek. Rosszul hangzik így leírva, lesznek, akik nemesen összeborzadnak, olyanok is, akik szánnak rá értékes idejükből pár másodpercet, hogy megbotránkozzanak és elítéljenek magukban. Nos, a célcsoportom ezzel máris jelentősen szűkült :-).


 



Házasságban élek, nem is rosszban, megelégedhetnék vele, de hiányzik belőle valami. Igen, megpróbáltam, megpróbáltuk újra kiszínezni, de nem ment, és most élünk egymás mellett szeretetben, barátként.
Pár szót arról, kit is keresek. Legyen intelligens, humoros, kedves, mindenek felett pedig legyen nőies. Korra, fizikai tulajdonságokra nincs kőbevésett elképzelésem, elég, ha megtalálom azokat az apróságokat, amiktől vonzónak találok valakit. Értékelem a női test minden szépségét, de a legfontosabb erogén zónám az agyam, először annak kell begerjednie...
Muszáj még pár szót, mert bár nekem egyértelmű volt a szerető jelentése, kaptam furcsa felvetéseket. Nem háremet gyűjtök, nem hivatásost akarok, és főleg nem csupán a fizikai szükségleteim kiszolgálóját keresem. Szeretőt, odafigyeléssel, tisztelettel, játékossággal, érzelmekkel, mert igen, egy kicsit szerelmes is akarok lenni.
Ez a randiznékvele-gomb jó dolog, de nagyjából 3 alkalom után sekélyesnek találtam a nyomkodását. Ha legközelebb megtetszik valaki, megírom neki, és randira hívom. Igen, kezdjük egy beszélgetéssel.\"

A bejegyzés trackback címe:

https://mariannlapjai.blog.hu/api/trackback/id/tr6116615720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Mariann Lapjai

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása