Magnum (Magnum, P.I.)

1980-tól 88-ig készített sorozatot valamikor a 90-es évek vége fele láttam itthon. Az első sorozatok között volt, amit folyamatosan nyomon követtem. Engem leginkább az intrójának a zenéje fogott meg, de persze a sorozat se volt rossz: 


https://www.youtube.com/watch?v=LBIgXhiOpeQ


 



A főszereplőnk Thomas Magnum magánnyomozó, aki az első résztől kezdve Robin Masters birtokán él. Robin Masters egy író, akit a sorozatnézők sose láthattak, kiléte rejtélyes. Néha arra gyanakodtam, hogy Higgins, a birtok gondnoka Masters, de sajnos ez csak találgatás, ő is olyan szereplő, mint Colombo felesége. \"Az IMDB szerint kétszer bukkan fel a sorozatban, de akkor is csak a hangját hallhatjuk, először 1981-ben, majd másodszor \'83-ban. Mindkét alkalommal a rendező óriás, Orson Welles személyesíti meg.\"Forrás:  robin masters


Jonathan Higgins karaktere



Bármilyen hihetetlen, de ez a karakter már a sorozat előtt is létezett és úgyanaz a színész, John Hillerman alakította. Legelőször a Simon & Simon című 1982-es sorozatban tűnt fel, majd ezután éledt újjá a Magnumban, de a Magnum után sem szűnt meg a karakter és megint feltűnt két epizód erejéig a Gyilkos sorok című sorozatban.


Kulisszatitkok:


- A birtok valódi tulajdonosa Eve Glover Anderson republikánus képviselő, aki más produkciókhoz is kölcsönadta az ingatlanát pl. Hawaii Five-O című sorozathoz.


- A sorozat hatására gyakori álnév lett a Robin Masters, nálunk is van ilyen nevű blogger.


-Hawaii ruházati márka is viseli a Robin Masters nevet: Robin Masters Pacific Merchants.



- Még lett volna egy 9. évad, de Tom Selleck filmeskarrierbe akart inkább fogni, ezért további szereplést már nem vállalta.



1989-ben két filmben is játszott a Bibis alibi és Egy ártatlan ember című filmekben és innentől szinte évente játszott valamilyen filmben, ami nálunk szerintem ismertebb az a Három férfi és egy kis hölgy és a Boldogító nem című filmjei. A 90-es évek végétől ismét sorozatokban tűnik fel és tévéfilmekben. Ismertebb sorozat, amiben feltűnt az a Jóbarátok, ahol is Monica barátját játszotta pár rész erejéig. Most futó sorozata, amiben ő a főszereplő is, az a Zsaruvér című sorozata.


Forrás:
Magnum , Robin Masters , Jonathan Higgins


https://www.youtube.com/watch?v=pJq0KepNLCk

A bejegyzés trackback címe:

https://mariannlapjai.blog.hu/api/trackback/id/tr1416615730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Mariann Lapjai

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása