Vissza a múltba: 1994

 Igaz az elején mondtam, hogy indítani fogok egy régi előzeteseket összefogó cikksorozatot, de csak most volt időm egy újabbat készíteni. Az előző év 1984, a mostani pedig 1994.



 


1994-ben jelent meg a Két tűz között, a Maszk, Forres Gump, Zaklatás, Nyakunkon az élet, A Flintstone család, Csillagkapu és az Időzsaru. (Időzsaruban 2004-et írnak és már létezik az időutazás :) )  (Ezeknek a filmeknek az előzetesét tartalmazza ez a cikk.)


Jó szórakozást hozzá!



Két tűz között (True Lies)


Szerintem ez az egyik legjobb Swarzenegger film. Talán azért tetszett annyira, mert nem pusztán egy akciófilm, hanem  egy kémes film és egy kicsit romantikus film is. Ímádom még most is a film tangós jeleneteit. 



 


 


Zaklatás  (Disclosure)


Ez a film azért volt üdítő, mert végre nem a férfi főnök kezdte zaklatni a női alkalmazottat,  hanem a női főnök zaklatott egy férfi alkalmazottat, érdekes volt egy ilyen fordított szitúációt is látni.



 


Forrest Gump


Egy kevés eséllyel induló ember élettörténetét mutatja be, ebben a filmen már használtak számítógépes trükköt, amikor egy olyan elnökkel fog kezet, aki akkor már a valóságban nem is élt. 



 


Nyakunkon az élet (Reality Bites)



 


A Flintstone család  (The Flintstones)



 


 


A maszk (The Mask) 


Jim Carrey gumiarca ebben filmben mutatkozik meg igazán:



 


Időzsaru (Timecop)


Csupán 2004-et írnak és már létezik az időutazás 



 


Csillagkapu (Stargate)



 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://mariannlapjai.blog.hu/api/trackback/id/tr7216615734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Mariann Lapjai

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása