Mi lett volna ha ...

Nem tudom ki hogy van ezzel, de ez egy igazán fogós kérdés, de  nem gyarapítom tovább a szót. Pár napja bukkantam egy érdekességre, eredetileg nem Michael J. Fox lett volna a Vissza a jövőbe című trilógia főszereplője, hanem Eric Stoltz (szerepelt az Anakonda (Anaconda), A Bermuda-háromszög rejtélye (The Triangle), a Maszk (Mask) című filmekben).




\"Eredetileg ugyanis őt castingolták Spielbergék, ám később a rendező Robert Zemeckis kérésére lecserélték Michael J. Foxra. A filmből már 40 percet leforgattak, ám sem Steven Spielbergnek, sem Zemeckisnek nem tetszett Stoltz  játéka, mindketten mesterkéltnek látták, míg Fox szinte saját magát adta a kamerák előtt. Érdekesség, hogy mindkét színész 24 éves volt 1985-ben, azaz egyikük sem volt már tinédzser...\"



Michael J. Fox                                                 Eric Stoltz



https://www.youtube.com/watch?v=7b1aZJtjtPU


Egy sorozat, a Fringe elgondolkozott azon, hogy mi lett volna, ha...  és  egy alternatív jövőben Erick Stoltz lett a főszereplője a Vissza a jövőbe-nek, ami így visszagondolva, nem is olyan nagy lehetetlen. Ha annak idején nem váltják le Eric-et, most őt láthatnánk a filmekben :


[caption id=\"attachment_12948828\" align=\"alignnone\" width=\"400\"] Egy alternatív jelenben[/caption]

Forrás:
cikk 1
cikk 2
cikk 3

A bejegyzés trackback címe:

https://mariannlapjai.blog.hu/api/trackback/id/tr5816615748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Mariann Lapjai

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása