Mariann Lapjai

Mariann Lapjai

Miért szeretik a duci/kövér nőket? Avagy a töltött káposzta esete…

2019. augusztus 30. - Kalmár Mariann

 

Nem értem, miért rejtőzködnek a ducik mondta Zoli- lehet sokan közülük sok oltást kapott és talán ezért és egy idő után már végképp semmi önbizalma nem lesz a duci csajoknak.

 

 

Miért vonzóbbak számodra a ducik?

 

 

 

 

 

 

 

Volt vékony csajom is, de csak kezdetben.

 

Aztán egy idő után meguntam a csontlevest és kipróbálta a császárszalonnát – és azóta is csak ez kell.

 

 

 

Az első osztály mindig párnás.

 

 

 

A duci lánynál soha nem éreztem úgy hogy le akar húzni, egy vékony csaj meg egy másik melóhelyemen pont azért mozdult rám mert a nyelvtudásom miatt azt gondolta, hamarosan menő pozícióba kerülök. Egy duci csaj soha nem számító, hanem önmagamért szeret – akkor is ha épp jól keresek, akkor is ha épp nincs melóm.

 

 

 

Lehet így gondolod, de ez sem testalkat függő, hogy ki mi szerint cselekszik, ki hogy bánik egy pasival, szerintem ez is családi minta, lelki ok lehet, mint nálad, hogy jobban szereted a ducikat.

 

 

 

Igen, sokkal jobb egy duci nőt magamhoz ölelnem mint egy átlagosat, mert úgy érzem mint a menzán az éhező gyerek amikor nagy adagot kap a finom kajából, CSAK AZ ENYÉM és nem adok belőle senkinek. Nagy igazság az hogy minél csóróbb gyerekkora volt valakinek annál sanszosabb hogy felnőttként a duci csajok lesznek az esetei.

 

 

 

Nálam legalábbis így volt, idióta szülők terrorja, minden nap ordibálás, verés, de cserébe legalább nem volt kaja.

 

 

 

Ágyban is jobban szeretem a duci csajt és utcán is bevállalom, eddigi legducibb csajom 170 kiló volt és imádtam rajta minden kilót. Sajnos nem tartott sokáig, csak fél évig, mert a családjuk összeomlott anyagilag és eladták a házukat és az egész család átköltözött Németországba.

 

 

 

A duci nőknek már a teste is jobban vonz mint egy vékonynak, nem tudom miért, izgatnak a kerek formák, a nagy szeméremdomb, a vastag combok, a nagy fenék, melle akkora amekkora, nem vagyok mellmániás, de popsi- és hasmániás vagyok, szeretek játszani a csajom rengő hasával, ez a legjobb párna.

 

Csak azt nem szeretem, ha utálják magukat duciként és állandóan le akarnak fogyni.

 

További fontos szempont egy párkapcsolatban, hogy a másikat egyenrangú félként tudjuk kezelni, és én speciel egy pici törékeny csajt mondjuk 160 centivel és 50 kilóval egyszerűen nem tudnék se komolyan venni, se egyenrangú partnerként kezelni. De ha a párom történetesen egy masszív , mondjuk 150 kilós csaj, na őt már azért komolyan tudom venni, ha épp vitázunk vagy veszekszünk valamin, egyenrangúként tudom kezelni. A méret igenis számít.

 

 

 

 

Richárd aki szintén szereti a ducikat:

 

Nálam azért van egy határ, amit már ”túl ducinak” tartok, de ez csak külsőség.

 

Amit nem tudnék szeretni egy nőben az a természete lenne.

 

 

 

A természete nagyban befolyásolja számomra, hogy mennyire szimpatikus.

 

Külsőre azért tetszenek jobban, mert számomra vonzóbb a telt alak. Aranyosabb, kedvesebb arcot kölcsönöz a kerek arc. Sokkal nőiesebb és szexibb a nagyobb cici és a popsi. Én szeretem, ha egy nőnek széles a csípője és a pocak is aranyosabb ha teltebb és meg lehet fogni és a húsos combocskák is nagyon formásak tudnak lenni. Legfontosabb, hogy egy duci csaj jobban tudja értékelni, ha érdeklődnek iránta.

 

 

 

Janit arról kérdeztem, hogy mi a legnagyobb különbség belsőleg, viselkedésben, szexben ducik és vékony nők között:

 

 

 

 

 

 

Nem függ össze a vékonysággal. Ha valaki jó lelkű, mikor vékonyabb, akkor is az marad, ha esetleg szülés után felszed. Aki vékonyabban rossz, olyan marad teltebben is. 

 

 

 

Vékonyabb? Mit értünk vékonyabb alatt? Természetesen voltak régebben vékonyabbak is, de nem soványak. Átlagos alkatúak, esetleg kis plusz kilóval, és onnan felfelé. Vannak bizonyos dolgok, amik negatívak a Nőkben. Független a kilóktól. Volt, amikor bizonyos dolgokra nem volt fogékony a csaj. Míg más sokkal jobban benne volt dolgokban. 

 

 

 

Bár Ő amúgy is olyan volt, hogy hasonlóval sosem találkoztam korábban. A kisugárzása, összességében minden olyan volt, hogy az a valami…. És megfogott, de nem kicsit, azonnal. És minden nagyon jó volt vele, mikor velem volt, teljesen megszűnt minden, a külvilág, úgy éreztem, mint ha valami más galaxisban lennék…

 

 

 

De akkor is sokszor, ha csak messze egymástól beszélgettünk. Minden nő más, és más. Viselkedésben, és szexben is. Szerintem ez sem egészen függ össze az alkattal. 

 

 

 

A vékonyabbak között több olyant láttam, akik savanyúbbak. A húsisabbak nagyobb része mosolygósabb, vidámabb, azonban köztük is vannak, akik nem annyira… ÉS a szexben is vannak olyan ducibbak, akik nem igazán jók. Ez szintén olyan dolog, hogy ha fogékony a dologra, akkor benne lesz, és isteni jó, ha nem, akkor kevésbé lesz jó. 

 

 

 

Volt már olyan húsis, akivel nem volt annyira jó… És vékonyabb is, akivel igen jó. 

 

 

 

De azt tudom mondani, hogy akivel igazán jó volt minden, szintén nem volt sovány…

 

Őt imádtam a legjobban, vele volt a legjobb minden…. És a legtöbb is. Szóval, olyan, akit az ember sosem szeretne elveszíteni. És mikor megtörtént, utána minden nagyon üressé vált… De ez sem azért, mert húsis volt, hanem mert a kisugárzása, és Ő olyan volt, amilyen. Mondta, fiatalon sem volt épp vékony, de a gyerekek után mint a legtöbb esetben még szedett fel, de nekem nagyon bejött… 

 

 

 

Úgy, ahogy volt. És nem csak a külső miatt, hanem belsőben volt valami…Szerintem a sanyarú gyerekkor nem függ össze ezzel, hogy milyen alkatű nő tetszik.Nekem sem volt valami szuper a gyerekkorom, és nem azért volt elég sok teltebb nőm. Valahogy úgy adódott, hogy akivel beszélgetem, megismertem, volt benne valami, ami megfogott, szimpatikus volt, és így alakult.

 

 

 

 

András, aki szintén duci-kedvelő, egyetértően mondta: De jó, hogy valaki leírja, hogy a duci nők nem jobbak attól, hogy ducik. Ahogy a vékonyak se. Sokszor látom, hogy írják, hogy a ducik kedvesebbek, édesebbek ilyenek, olyanok, én meg csak nézek, hogy mi van? Ugyanolyan ember mind a kettő. A duci is, meg a vékony is. Lehetnek hibáik meg jó tulajdonságaik is. Mert mind a kettő alapvetően ember. Aki lehet ilyen is, olyan is.

 

 

 

Jani: Ez így van. Tények. De mégis, látod, hogy megy a háború. És nem értem. Nekem sem tetszettek régebben a nagyon teltek. Sőt, a túlzottan teltek most sem. Nem szeretnék esetleg olyan szót használni, amire fújni kezdene bárki is. De mindenkinek megvan az, aki tetszik, aki szimpatikus. Azt gondolom, hogy ha egy olyan szeretne valamit, akivel én nem, mert nem az esetem, valami miatt, akkor sem kell fikázni, vagy beszólni. 

 

 

 

Az utolsó barátnőm sem volt vékony. De olyan tulajdonságai, kisugárzása volt, hogy teljesen elvette az eszemet. Láttam, hogy nem vékony, azt egyszer ráállt a mérlegre, kérdezem, mennyi, mondja, sok… De mennyi, 93.5-uhh, meredtek a szemeim… 

 

 

 

Tényleg az nem kevés… de nem látszott rajta. És imádtam a csajt, úgy, ahogy volt, a mosolyát, a sonkáit, a háját, mindenét… A legjobb volt… Mindenben. Ennél jobbat nem kíván az ember… Ennyi. És Ő akkor is ilyen lenne, ha épp egy modell csaj volna… Mert ez nem attól volt, mert nem vékony. Ő ilyen, ilyen a természete. És elvarázsolt vele……

 

Mindenki válogat. Kivéve, akik nem. De igen, van az a szint, amikor teljesen mindegy, kinek, vagy kivel. Csak lenne már valaki. Látom ezt is napi szinten, hogy akadnak, akiknek minden nő szép, dögös, szexi, szuper, és minden. 

 

 

 

Akik mindenkinek ugyanazt írják, és bárkit, vagy mindenkit hanyatt döntenének, ha tudnának, de senkit nem sikerül.. Akkor ha ennyire mindegy, dughatnának egy kutyával is, lyuk, lyuk, csak a keret más… Szerintem ez elég gázos így…… És a másik, mikor nemet mondanak a csajok, mert épp nem annyira jó arcúak, akkor egyből megy a dagadt tehén, meg kurva, ribanc válasz. 

 

 

 

Nem is értem, ha a nem előtt megdugta volna, utána dagadt tehén… Végül is, akkor elég perverz a tag, hogy egy tehénnel is dugna. És vannak, akik úgy bunkók, ahogy vannak, és ezért fikázzák a nekik nem tetszőeket. ÉS mindegy, hogy vékony vagy nem az a nő….

 

A legtöbb nőnek van valami problémája magával. Nem elégedett... És hiába mondják sokan, hogy minden ok, semmi probléma vele, nem, és nem… Addig, míg magával nem elégedett, bárki mondhatja hogy jól néz ki, tetszik, stb, nem lesz jó…

 

 

 

 

 

 

 

András: Nem mindegy, hogy azt sugárzod-e ki magadból, hogy te vagy az istennő, vagy azt, hogy csúnya vagyok, köpjetek le, de te elfogadsz, úgyhogy veled szexelek. Teljesen más kisugárzásod lesz a két hozzáállástól. A belsőben létező különbségről beszélek, ami kifelé sugárzik.

 

 

 

Visszatérve a külsőre valaki ugyanúgy lehet csúnya, átlagos, szép vagy gyönyörű 50 vagy 150 kilósan is. Nyilván kevesebb férfinek kell egy duci nő, mint egy vékonyabb. Olyan is van azonban, akinek ez kifejezetten tetszik. 

 

 

 

Pl nekem is. Ismétlem, hiába, 50 kiló valaki ha csúnya. Hiába 150, ha gyönyörű. De lehet megfordítva is. Hiába 50, ha gyönyörű. Hiába 150, ha csúnya. Az, hogy ki mennyire jó nő, egyszerűen nem ettől függ. Sőt még a szépség sem csak a külsőtől függ akár duci, akár vékony, hanem pl a kisugárzástól is. Ami függ attól, hogy mennyire szereti a saját testét, a szexet, az életet, stb. Na meg nem csak a testedből állsz. Vannak más tényezők, amibe bele se megyek. Szóval ez a képlet nem olyan egyszerű, hogy aki ennyi kiló, az ennek kell és akinek kell, az nem normális. Ugyan már. Nyilván egészségi okok miatt jobb lefogyni, de az egy megint más kérdés.

 

 

 

Kinek mi tetszik. Nekem pl. a nagy fenék és a terjedelem. Sokszor az, ami egy nőben szexi, az maga a szeximádata. Ha ez sugárzódik egy nőről, annak hatása van egy férfira. De ahhoz az kell, hogy a nő szeresse a saját testét. Tudja, hogy egy férfi elélvezhet tőle. Kívánhatja. Ez ott van a nő szemében. A hangsúlyában, ahogy megszólal. A mondataiban. Ha viszont nem szereti a testét, akkor ez a kisugárzás egyszerűen nincs. 

 

 

 

Én már voltam olyan duci nővel, akin én magam is láttam, hogy finoman szólva sem egy világ szépe, de egy szexgép volt, ami nagyon izgatott. Mindez kombinálva egy elképesztően intelligens személyiséggel, akivel bármikor órákig el tudtunk beszélgetni, voltak saját gondolatai, amiket imádtam aztán újra szex, újra beszélgetés stb. Más kérdés, hogy aztán mégis rosszul alakult, de nem a teste miatt. Szóval ennyit számít az, hogy valaki a külsejéből vezeti e le az emberi értékét, az önbizalmát. Ott kell lenni a belsőnek, annak a kisugárzásnak, amiről beszéltem, ezért én is azt mondom, hogy vagy fogadd el magad, vagy fogyjál le.

 

 

 

És végül a töltött káposzta esete: Miért tetszenek a duci nők egy férfinak?

 

 

 

 

 

 

Szerintem ezt nem lehet megindokolni, mert szubjektív dolgot, nem tudsz észérvekkel megindokolni. Ha mondjuk szereted a töltött káposztát és megkérdezik miért, mit mondasz rá? Mert finom. Jó, de ezzel nem indokoltál meg semmit, mert miért finom? Mert ízlik. Ismét semmit sem indokoltál meg. Mondhatod, hogy mert ez van benne meg az van benne. És? Az miért jó? Mi az az ok, amiért azt érzed, hogy az jó neked? Erre nincs válasz. Akaratodtól független szubjektív dolgot nem tudsz megindokolni.

 

 

 

Mindenkinek más tetszik és a miért, hogy kinek miért tetszik valaki, talán soha nem kapunk választ. Köszönöm az interjúalanyaimnak, akik 25-40 év közötti férfiak voltak és szeretik a telt, duci nőket és közelebb vittek a válaszhoz. A molett nők talán kevesebb embernek tetszenek, de nagyon tudják őket is szeretni. Nem csak olyan emberek léteznek, akiknek csak egy éjszakára kell a molett nő, hanem van aki felvállalja és szívesen járna egy ducival, ha sugárzik és elfogadja, szereti önmagát.

A bejegyzés trackback címe:

https://mariannlapjai.blog.hu/api/trackback/id/tr1916615996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása